סיפורה של חיטה

מפגש מקוון לרגל חג שבועות
"סיפורה של חיטה" מפגיש בין התעשייה המקומית, השפה החזותית והסמלית, והמטבח הביתי המוכר לכולנו.
את המפגש פתחה נעה טהון, דור רביעי בחברת שטיבל, בסיפור המשפחתי בו מלאכת טחינת הקמח עוברת מדור לדור עוד מלפני קום המדינה ועד היום.
את השיח המשיך דקל בוברוב, חוקר, מעצב ומרצה בכיר במחלקה לתקשורת חזותית בשנקר, שבחן את המרחק בין הדימויים של האיכר החורש את האדמה למיתוגי הקמח המוכרים מהאריזות בסופר.

לצפייה במפגש המלא >