פרויקט זה החל בנושא שבר, החל להעסיק את שי ועדי כבר בשנת 2020, בהתפרצות הקורונה, הסגרים שבאו בעקבותיה והתחושה הכללית של התפרקות, הובילה למחשבה כמה פעמים ניתן לקום וליפול, להתפרק ולהתחבר מחדש.
מתוך השאלות האלו, יחד עם המציאות של המגיפה, הפגנות ותחושות ההתפוררות החברתית, נושא השבר המשיך להיות מרכזי בעבודה של הסטודיו.
ההתעסקות הרבה בו, הביאה לפיתוח של העבודה: "נשבר לנו", שהוצגה ביריד צבע טרי האחרון (2023).
הטקסט שנכתב לצד העבודה לראשונה, מקבל רלוונטיות ומשמעות נוספת לאחר אירועי השביעי באוקטובר: "בתוך רצף האירועים שפוקד אותנו בתקופה האחרונה והמחשבות על ההווה והעתיד כאן, הרגשנו שרף הלחץ העולה מסביב מתחיל להשפיע עלינו, מתחיל ללחוץ לנו מבפנים.
ביקשנו לשחרר לחץ, וכשקדריות משחררות לחץ זה נראה, למשל, ככה: כדים גמישים. כדים שהם שלמים למראית עין, ובמגע יד הופכים לסדוקים ושבורים. אבל… יש ביטוי גם לאופטימיות זהירה - אחרי השבר/משבר, הכדים שבים לצורתם המקורית.
הכדים מהווים מעין 'סטרס בולס', ומבקשים להכניס משחקיות וקלילות למבט שלנו על המצב ועל כלי קרמיקה בפרט.
"לכד הזה, טפו טפו לא צריך לדאוג, הוא כבר שבור"