• האוסף
  • מעצבות ומעצבים
  • תגיות
  • פודקאסט ושיחות
  • מחקר
  • אודות
  • צרו קשר
Augment
Augment
Previous Next

Augment

סדרה בקנה מידה גדול המכילה בתוכה את היכולת להראות אפקט פיזי חזק. הפרוקיט מאתגר את התפיסה החושית ומעביר את המיקוד מהוויזואלי למוחשי. 
"Augment" הינה תבנית פסים מקופלת שחוזרת על עצמה בחמישה עותקים של אותה שבלונה עיצובית. כל עבודה נצבעת עשר פעמים באינדיגו כדי להגיע לגוון כהה. 

בגלל קנה המידה הגדול, חומריות ותחושת המגע מקבלים ההעצמה שבאה לידי ביטוי במיוחד בחלקים הפרומים שלה. בעבודה נגלה לצופה רגע שברירי וחשוף של הבד, על ידי שחרור המתח של פני הבד ובצורה מסוימת של שחרור החוט, נוצר מראה חדש לחלוטין, מהתפיסה המוכרת לנראות של בד. בפירוק של החלק התחתון של הבד, כמעט עד לאמצע, נוצרים שני חלקים, הבד והפרום. כך שהם יוצרים תחושה של השתקפות פנימית. הקטע הפרום, משנה מבנה הבד, כרמז לצורות המשתנות של גוף כאשר מביטים בו על פני המים.  
מעצב
יעל הרניק
שנה
2021
מדינה
ישראל
תחום
עיצוב טקסטיל
מס. קטלוגי
T-HeY-09-10
באדיבות
יעל הרניק
תגיות
השתקפות טקסטיל יפן מים נוף עיצוב טקסטיל עיצוב כללי צבע

עוד פריטים מהאוסף

Encoded Craft Encoded Craft
Encoded Craft
תמרה אפרת
2023
Between Time and Space Between Time and Space
Between Time and Space
תמרה אפרת
2018
Residue Residue
Residue
תמרה אפרת
2022
Index of local objects Index of local objects
Index of local objects
תמרה אפרת
2023
Menora & Passover plate Menora & Passover plate
Menora & Passover plate
תמרה אפרת
2022-2024

מרכז שנקר לתיעוד וחקר העיצוב בישראל
logo
מרכז שנקר לתיעוד וחקר העיצוב בישראל
instagram facebook
| תנאי שימוש

Site by Wuwa / BOA Ideas

Site by Wuwa / BOA Ideas